Ce este și cum se obține un voucher Mesterila

Un voucher este un avantaj oferit de către Mesterila clienților, care poate fi folosit atunci când faci cumpărături online pentru a beneficia de o reducere de preț aplicată la valoarea finală a comenzii – fie ea un discount sau o reducere valorică.
Acest tip de voucher se poate obține în cadrul campaniilor promoționale organizate de Mesterila sau se poate solicita automat prin abonarea la newsletter.

Valoarea voucherului sau, după caz, discountul asociat și data până la care poate fi utilizat sunt comunicate pe pagina de newsletter, alături de codul promoțional dedicat.

Vrei să afli cum poți obține un voucher Mesterila? Totul e ușor!

-   Bifează în pagina de finalizare a comenzii căsuța cu textul ”Doresc să primesc un voucher de discount. Mă abonez la newsletter”.
-   Odată abonat la newsletter, în momentul în care Mesterila va acorda acest tip de vouchere în cadrul unei campanii promoționale sau independent de aceasta, vei primi un cod promoțional pe care îl vei putea folosi la următoarea comandă, conform Termenilor și condițiilor acestui site.

Cum se utilizează voucherul valoric Mesterila

În cazul voucherului valoric Mesterila, acesta poate fi utilizat doar pentru plata online a produselor disponibile pe site-ul www.mesterila.ro.
Plata produselor achiziționate pe site-ul www.mesterila.ro nu poate fi făcută integral cu acest voucher, indiferent de valoarea acestora.
Folosirea voucherului valoric pentru achiziția online a produselor disponibile pe site-ul www.mesterila.ro, indiferent de valoarea acestora, nu permite preschimbarea voucherului în bani, nici integral, nici parțial (ca rest de plată raportat la valoarea comenzii).
Valoarea voucherului nu se poate transforma în bani, sub nicio formă a acestora, nici integral, nici parțial.
Voucherul valoric poate fi folosit o singură dată pentru achiziția online a produselor disponibile pe site-ul www.mesterila.ro, cu respectarea condițiilor de utilizare a acestuia și a perioadei de valabilitate.

Cum se utilizează voucherul Mesterila de discount

Codul promoțional, prin intermediul căruia poate fi obținută reducerea aferentă voucherului de discount acordat, poate fi utilizat astfel:
-    După ce adaugi produsele în coș și finalizezi selecția acestora, ajungi în pagina de coș produse.
-    Pe această pagină (Coș produse), validezi codul promoțional în zona dedicată, prin introducerea acestuia în câmpul special destinat.
-    Dacă este un cod promoțional valid, acesta va apărea la finalul listei tale de cumpărături, sub produsele Mesterila deja selectate.
-    Voucherul de discount se poate folosi o singură dată. Ține cont de perioada de valabilitate a codului promoțional comunicată pe pagina de newsletter odată cu primirea acestuia.
-    În momentul în care finalizezi comanda produselor, reducerea aferentă voucherului de discount folosit va fi aplicată instant. După ce s-a plasat comanda, voucherul de discount folosit devine invalid, nemaiputând fi utilizat în altă comandă.
-    Dacă www.mesterila.ro anulează comanda, din orice motive, conform Termenilor și condițiilor prezentului site, voucherul de discount folosit în respectiva comandă redevine valid și poate fi folosit la o altă comandă, conform condițiilor de utilizare a acestuia și a perioadei de valabilitate.
-    Dacă înainte de finalizarea comenzii, dorești să renunți la folosirea codului promoțional aferent voucherului de discount, trebuie să apeși butonul ”șterge” pentru eliminarea acestuia de la finalul listei de cumpărături. Astfel, codul promoțional rămâne valid și poate fi folosit la altă comandă, conform condițiilor de utilizare a acestuia și a perioadei de valabilitate.

Rețele Sociale
Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Meșterilă 2021. Termeni si conditii.